Euroclub

Spelers van het eerste scoren voor jeugdleden!!

EUROCLUB

Sparta is veel meer dan een korfbalclub alleen. Naast de trainingen en de wedstrijden worden er nog veel meer activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Van paaseieren zoeken voor de allerkleinsten tot gourmetavonden voor de oudste jeugd. U kunt als ouder, liefhebber of trouwe volger van het eerste het de jeugdcommissie wat makkelijker maken om leuke dingen te organiseren.

Hoe werkt de EUROCLUB

Voor ieder doelpunt dat het 1e seniorenteam van Sparta tijdens de competitie scoort, betalen de euroclubleden € 0,05 (vb. 15 doelpunten x € 0,05= € 0,75). Het maximum bedrag per termijn bedraagt € 5,-. Ook als het eerste extreem op schot is, betaalt u nooit meer dan vijftien euro per jaar!

Het aldus bijeengebrachte bedrag wordt, onder afgifte van een nota, in drie termijnen opgehaald. U betaalt drie keer:

  • na de eerste helft van de veldcompetitie (ca november)
  • na de zaalcompetitie (ca april)
  • na de tweede helft van de veldcompetitie (ca juni)

Hoeveel is er gescoord?

Op www.ckvsparta.nl staat wekelijks vermeld hoeveel doelpunten er gescoord zijn en wat voor bedrag dit heeft opgebracht.
Bent u lid van de euroclub, dan krijgt uw kind korting bij iedere activiteit die georganiseerd wordt door de jeugdcommissie.

 

Wilt u meer weten over de euroclub? Mailt u gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Download het aanmeldformulier voor de Euroclub.