Korfbalskills Zwolle

Kaj Raterman van Sparta 1 hier! Ik heb goed nieuws voor al onze korfballiefhebbers tussen de 6 en 14 jaar want wij gaan deze zomer iets nieuws lanceren! In de eerste week van augustus organiseert Sparta Zwolle in samenwerking met Skills Zwolle, onder de naam Korfbalskills Zwolle, deze zomer drie heuse korfbaldagen! Drie dagen lang korfbalplezier in de zomervakantie, wie wil dat nou niet? Het belooft een groot korfbalfeest te worden!

Lees meer...

Clubkaart (klik op de kaart)

Corona (update)

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 6 april af te gelasten.

Ook adviseren we verenigingen om tot die tijd trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. Deze maatregel volgt op de kabinetsmaatregelen ivm het coronavirus. (lees meer)

Mededeling van het bestuur:

In lijn met het advies van het KNKV schrappen we tot en met 6 april ook alle trainingen en andere activiteiten.

Kort verslag JAV 4 november 2019

Kort verslag JAV 4 november 2019

Afgelopen maandag vond de jaarlijkse algemene vergadering plaats. Om 20.00uur opende Peter van Gulik de vergadering met een openingsspeech.

Lees meer...

Voorlopig even geen handen schudden

Sparta volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. We schudden elkaar dus voorlopig niet de hand. Daarnaast vragen we de spelers om niet uit elkaars bidon te drinken. Voorlopig gaan alle wedstrijden gewoon door. Zie ook de actuele berichtgeving van het RIVM (www.rivm.nl/coronavirus) en het KNKV www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-knkv-volgt-richtlijnen-rivm).

Oefenwedstrijden 9 en 16 november

Lees meer...

Hoofdtrainer Pullen langer bij Sparta Zwolle

Korfbalclub Sparta Zwolle en Henco Pullen lichten de optie in het contract en gaan voor het vijfde jaar verder. De club werkte achter de schermen aan een verlenging en na de handhaving in de hoofdklasse werd het nieuws met spelers, speelsters en de andere stafleden gedeeld.Lees meer...

Veel positieve geluiden, maar er is natuurlijk ook een keerzijde …

Sportief gezien gaat het ons voor de wind. 15 van de 25 wedstrijden van afgelopen week werden gewonnen. Ondanks de mutaties in de selectie hebben zowel het eerste als het tweede de volle buit behaald in de eerste 2 wedstrijden.

Lees meer...

Zaterdag 9 november 2019
09:00 uurWit Blauw F1 - Sparta F2(De Reeve, Kampen)