Sponsormogelijkheden

Met de VINEX locatie van Zwolle, Stadshagen, bevindt Sparta zich in een sterk groeiend korfbal gebied. Neem daarnaast de steeds toenemende populariteit van de korfbalsport en de 2 belangrijkste fundamenten voor sportief succes zijn gelegd!

De ontwikkeling van Stadshagen is in volle gang en de gevolgen daarvan zijn voor Sparta al enige tijd merkbaar. Vanaf maart 2007 hebben we een schitterende nieuwe accommodatie. Een eigen clubhuis en 3 kunstgrasvelden (allen voorzien van verlichting) waar de wedstrijden op worden gespeeld. Daardoor zal Sparta nieuwe leden, hogere bezoekersaantallen, en hogere interesse voor de secundaire korfbalactiviteiten krijgen, zoals schoolkorfbal.

Juist om in de toekomst optimaal van deze situatie te profiteren is Sparta al geruime tijd bezig haar club naar een hoger niveau te brengen en tot nu toe met succes. Dit proces omvat verder onder andere: het opleiden van jeugdspelers, het uitbreiden van de activiteiten naar de inwoners van Stadshagen, en op het sportieve vlak van de vereniging meer aandacht vragen voor publiciteit.

Bij een complete en enthousiaste sportvereniging hoort ook een interessant sponsorconcept. Immers, sponsoring is één van de meest belangrijke steunpilaren binnen onze vereniging om de korfbalsport voor ieder toegankelijk te maken en biedt ondernemers zoals u tevens de kans om zich op een sportieve wijze te presenteren aan potentiële klanten! Korfbal is volkssport nummer 2 in Nederland en vertegenwoordigt daardoor een grote variatie in doelgroepen.

Daarnaast is de sterk groeiende interesse van de inwoners van Stadshagen in een korfbalvereniging als Sparta tevens een directe mogelijkheid om extra aandacht op uw bedrijf te vestigen!

Sponsoring is van levensbelang voor onze vereniging en daarom is Sparta voor de toekomst op zoek naar sterke sponsoren. Dit is dan ook de reden dat wij u graag de kans bieden om mee te liften op het succes van Sparta!

Middels de diverse sponsormogelijkheden die wij bieden, zijn wij ervan overtuigd dat we voor u als sponsorpartner én Sparta een win/win situatie kunnen creëren.

Sparta spreekt dan ook de wens uit dat we u binnenkort als sponsorpartner zouden mogen begroeten en dat uw bedrijf én Sparta daarmee de basis leggen voor een succesvolle toekomst!

Sparta onderscheidt verschillende typen sponsoring. Zo kennen we onder andere:

Hoofdsponsor
Clubsponsoring
Clubmediasponsoring
Teamsponsoring
Evenementenponsoring
Billboardsponsoring
Kledingsponsoring
Balsponsoring
Korfsponsoring

Om alle contacten met (toekomstige) sponsors in goede banen te leiden en te onderhouden heeft de vereniging een sponsorcommissie ingesteld. Ook zijn lang niet alle mogelijkheden aan de orde gekomen.
Voor verdere informatie kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.