SPORT-training met Michiel Bilstra

Op maandag 13 februari vindt de laatste zaaltraining voor de A- en B-talenten van Sparta en Oranje Zwart (SPORT-training) van het seizoen 2016-2017 plaats.

Deze training wordt verzorgd door Michiel Bilstra.

Michiel Bilstra Michiel heeft in zijn studententijd bij Oranje Zwart gekorfbald. Door blessureleed is hij op jonge leeftijd aan de slag gegaan als trainer. Na als jeugdtrainer actief te zijn geweest bij GKV-Gorinchem, Oost-Arnhem en Oranje-Zwart, trainde hij de selecties van Oranje Zwart en Wit-Blauw met zeker voor die tijd een zeer verfrissende en vernieuwende aanpak. Ook heeft hij een zaalseizoen de Sparta-selectie onder zijn hoede gehad. Vervolgens nam Michiel zitting in het algemeen bestuur van het KNKV met de verantwoordelijkheid voor Opleidingen, Jeugd- en Topkorfbal. Bij zijn afscheid werd hij benoemd tot erelid van het KNKV. Thans is hij nog voorzitter van de adviescommissie Topkorfbal. Bovendien is Michiel onlangs weer actief geweest als secondant en interim trainer van Oranje Zwart 1. In het dagelijks leven is Michiel directeur van het College voor Techniek & Gebouwde Omgeving bij het Deltion College.

Het thema van de training is: relatie en communicatie (Jeugd)trainers, leden van de technische commissies en overige belangstellenden van Sparta en Oranje Zwart zijn weer van harte welkom bij de training!

De training vindt plaats in Sportzaal 2 en 3 van Greydanus, Campus 5, Zwolle van 19.00 – 21.00 uur.
Dit is de laatste training in de zaal. In de maand mei volgen nog twee veldtrainingen, waarna we op 3 juni afsluiten met een toernooi.

Klik hier voor impressie van training SPORT Riko Kruit

Met SPORT- ieve groet,
Remco Jacobs en Bart Aafjes.

Om SPORT tot een succes te maken is, naast draagvlak en enthousiasme, ook financiële steun nodig. Uw bijdrage is zeer welkom! De opbrengst wordt volledig besteed aan SPORT en dus aan de korfbaltalenten. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer IBAN: NL35SNSB0935453075 ten name van kv Oranje Zwart onder vermelding van SPORT-bijdrage.

 

Like ons op Facebook

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.