SPORT-training met Rick Wessel

Op maandag 23 januari vindt de derde training voor de A- en B-talenten van Sparta en Oranje Zwart (SPORT-training) van het seizoen 2016-2017 plaats.

Deze training wordt verzorgd door Rick Wessel. Rick is momenteel trainer/coach van DOS’46 A1, trainer/coach van Noord <17 en selectiespeler van DOS’46. Hiervoor was Rick o.a. hoofd jeugdopleiding bij DOS’46. In het dagelijks leven is hij sportleraar bij het Deltion College in Zwolle.

Rick wil met zijn training het dynamische korfbal verbeteren door veel partijvormen aan te bieden. De focus ligt op scoren, assists en vrijspelen. Verder wordt er aandacht besteed aan de algemene balvaardigheid.

Rick Wessel

De trainingen omvatten ook een voor- en een nabespreking, waar de (jeugd)trainers actief bij worden betrokken. (Jeugd)trainers, leden van de technische commissies en overige belangstellenden van Sparta en Oranje Zwart zijn daarom ook weer van harte welkom!

De trainingen vinden plaats in Sportzaal 2 en 3 van Greydanus, Campus 5, Zwolle van 19.00 – 21.00 uur.

De vierde en laatste training in de zaal is op maandag 13 februari. In de maand mei volgen nog twee veldtrainingen, waarna we op 3 juni afsluiten met een toernooi.

Met SPORT- ieve groet,
Remco Jacobs en Bart Aafjes.

Om SPORT tot een succes te maken is, naast draagvlak en enthousiasme, ook financiële steun nodig. Uw bijdrage is zeer welkom! De opbrengst wordt volledig besteed aan SPORT en dus aan de korfbaltalenten. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer IBAN: NL35SNSB0935453075 ten name van kv Oranje Zwart onder vermelding van SPORT-bijdrage.

 

Like ons op Facebook

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.