Zaalcommissaris en Zaalwacht

Zaalcommissarissen

Datum Locatie Tijd Commissaris
Za. 04-03-2017 Windesheim 09.30 - 13.30 Rob van Oosterhout
    13.30 - eind Eddy Bouwmeester
 
Za. 11-03-2017 Windesheim 08.30 - 12.30 Ben Menkveld
    12.30 - 17.00 Eddy Bouwmeester

 

Zaalwacht en sporthalregels

Op zaterdag als uw kind thuis speelt is er in de hal altijd een zaalcommissaris aanwezig. Deze zorgt voor het goed verlopen van de dag, wedstrijden starten op tijd, wijzen kleedkamers aan, ontvangen scheidsrechters, zorgen dat het juiste materiaal op het veld staat en zo zijn er nog wel een aantal zaken op te noemen.

Eerder werd er door ons een zaalwachtrooster gemaakt voor de ouders bij de wedstrijd van zijn/haar kind(eren). Het gebeurde vaak dat men dit niet gelezen had en de ouders van de tribune gehaald moesten worden.

Omdat meerdere ouders meerdere kinderen op korfbal hebben en we ook te maken hebben met het rijrooster, ouders die zelf korfballen, een team coachen, fluiten etc. schrijven we nu geen ouders meer aan, maar verwachten we van u als ouders dat er per thuiswedstrijd van de A tot en met de D, 1 of 2 ouders beneden achter de wedstrijdtafel plaatsnemen om de score bij te houden, de zaalcommissaris helpen materiaal aan te passen mocht dit nodig zijn, bij de E en F zijn er vaak 3 wedstrijden tegelijk en zijn er natuurlijk niet van alle teams ouders nodig, dit graag onderling oppakken.

Bij de A1 is het niet nodig omdat zij met de schotklok spelen, dan hebben we de jurytafel die dit verzorgd.

Bij de seniorenwedstrijden is het team wat erna speelt verantwoordelijk voor levering van 1 of 2 personen die dat op zich nemen. Bij de wedstrijd van het 2e is het niet nodig omdat zij ook met de schotklok spelen. Het 3e kan dan bij het 1e achter het scorebord zitten.

Het is de bedoeling ook met de jeugdwedstrijden van de E en F, dat de ouders plaatsnemen op de tribune boven en niet beneden op de banken in de zaal.

We hopen op een ieders medewerking, want met het motto "Met elkaar, voor elkaar!" komen we dan een heel eind.